resultaten Zolder 13-05-2017

Beste leden, er is door omstandigheden geen Transporama uitgegeven in april.

Dit zou een éénmalig feit zijn, volgens de redactie van transporama.                                Cher membres, dans le mois d’avril il n’y etait pas de transporama. Dans le mois de may il y a de nouveau le livre

 

 

 d836b13cbfa48092e91a76a9405b08bc-0

d836b13cbfa48092e91a76a9405b08bc-1

projet01-dmsp-inschrijving-agenda

img322DSCN8136.JPG a

1_631551_huge.dmsplogo btc 2.dmsp c

Projet01.DMSP bison & scania.jpg a

ook te zien op facebook – a voir aussi sur facebook

0e3497c5.dmsp nico

DSC00924

576580_246435215497755_1994464493_n

 

 

51 comments

 1. bart

  Guy

  Sorry maar heb overal gezocht en vind de fotos niet van de finale .
  Waar staan ze dan verstopt 🙂

  Hoe gaat het nu verder voor Polen ??

  grts bart

  • dag bart op de website ga je in de linkse kolom ‘categorien” en daar klick je op “proeven Zolder” daar staan al de fotos van alle proeven in,wat betreft polen wij moeten nog volgend jaar een vergadering hebben met UICR de organisator van het wk,hoop dat dit je zal helpen om de fotos te vinden,groetjes guy

 2. Aad Versluis

  Historisch Archief E.J.van Dijk is op zoek naar chauffeurs die in het verleden toen E.J.van Dijk nog een Belgische vestiging had gereden hebben. In die tijd reed men veel bananen vanuit Antwerpen. Wie helpt mij deze mannen te vinden ? Een van hen was Alex Smets en was zeker lid van B T C, hij had altijd een grote sticker op de voorruit. Volgens mij deed hij ook altijd mee aan truckshows in België. Ook ben ik op zoek naar fotomateriaal van E.J.van Dijk. Heeft u fotomateriaal wat ik zoek? Mail me even s.v.p. aa.versluis@kabelfoon.net

 3. Daniel

  we bedanken alle deelnemers en medereizigers van het WK in Polen.
  Het waren zeer mooie momenten samen, goeie ambiance, leuke uitstappen zoutmijn, …. en een zeer mooie trofee voor onze wereldkampioen Kurt l’Ecluse die de beker van beste chauffeur in categorie vrachtwagen aanhanger is. Groeten van Corinne en Daniel.

 4. Beste Guy,

  graag wilde ik een aankondiging plaatsen op deze pagina. Het gaat om de Onderweg Ontmoetingsdag. Dit ten bate van Stichting Steun Onderweg die tot taak heeft inkomsten te verzamelen voor Transportradio. Ook veel Vlaamse truckers luisteren hier naar.
  Transportradio is een 24-uurskanaal op internet waar het chauffeursprogramma Onderweg wordt uitgezonden. Dit programma is tevens te beluisteren via korte- en middengolf. Deze zenders en de licenties kosten veel geld en daarom organiseren we op 4 juli weer een dag voor alle luisteraars maar ook belangstellenden zijn welkom.
  Is het mogelijk een poster te plaatsen om deze voor ons belangrijke dag onder de aandacht van jullie clubleden te brengen? Alvast enorm bedankt! Vriendelijke groet, Bert Harte. Organisator.

 5. Hét chauffeurs- en gezinsuitje in het Kerstweekend! Op zaterdag 26 en zondag 27 december 2015 in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch. Met heel veel vrachtwagens, demonstraties van verschillende truckmerken, radiografische modelbouw, chauffeursmarkt, kinderactiviteiten, gezellige terrasjes, live muziek, meet & greet Henk Wijngaard en nog heel veel meer…

  De B.T.C. is ook aanwezig. Kijk voor meer informatie op de website http://www.megatrucksfestival.nl of Facebookpagina: https://www.facebook.com/pages/Megatrucksfestival/956851874330013.

 6. Vertommen Daniel

  beste, ik zal niet kunnen aanwezig zijn voor de finale in Heusden Zolder. Ik ben met vrouwtje op koor week-end in Duitsland (Alsfeld).
  Ik zal er zijn in Hengelo, Vriendelijke groeten Corinne, Daniel

 7. godts guido

  Mijnheer de ondervoorzitter ,
  Daar reglementen steeds veranderen ,graag het volgende:
  Kan een lid tijdens de oefendagen ook aan de proeven deelnemen ,goed wetende dat hij geen deel zal uitmaken van de ploeg maar wel wil nagaan hoever het gesteld is met zijn kunnen.
  Prettig weekend

  Guido

 8. Edouard Huyghebaert

  Dag Guy,

  Ik ben op zoek naar een specifiek vrachtwagen. Ken u iemand die een Volvo FH16/520 of een Mercedes 1853 LS hebben?

  Het is voor tentoonstelling. Dus we zullen deze vrachtwagen niet besturen maar alleen huren om te parkeren.

  Dank u wel !

  Edouard Huyghebaert (intern.vehicles@transportenvironment.org)

 9. Vertommen

  Beste, hebben jullie al de vertrek uren en de terugkomst uren van de vlucht van Finland, of een vluchtnummer.
  En ik ben benieuwd naar de uitslagen van Jabbeke?
  Met vriendelijke groeten Daniel.

 10. bert.ydens

  hallo,ben na 35 jaar dienst met pensioen gegaan!
  Bij deze verkoop ik mijn 4 verstralers,formateur van 24 volt naar 220volt 1500 watt,2michelin mannetjes klein model,koffiezet 24 volt,en nog allerlei kleine lampjes!!
  Dit alles voor 150 euro! Zelf af te halen! Groetjes

 11. GODTS GUIDO

  Bij nazicht van datums bleek de eerste selectie proef behendigheid rijden en CINey samen te vallen.Is dit jullie opgevallen en blijft dit weerhouden?

 12. Rosita Allinckx

  Beste,

  Mag ik zo vrij zijn om me tot jullie te richten, jullie kennen de wereld van tuckers en jullie zijn vrienden on elkaar. Vandaar dat ik me tot jullie richt, wij Diem25 een groep die opkomt voor meer democratie en transparantie hebben een groot event in Brussel op 9 september, in de bozar en wij zijn compleet onafhankelijk wij moeten het hebben van bijdragen van onze mensen. Zo er is niet zoveel geld. Elke besparing is natuurlijk nodig.

  Voor ons event hebben wij grote kartonnen sterren nodig die momenteel in Amsterdam zijn en deze zouden naar Brussel moeten worden gebracht naar de Bozar nog voor 9 september. Daar wij geen geld hebben vroeg ik me af of een van jullie truckers eventueel deze kartonnen sterren zou kunnen meenemen in een eventuele lege truck die sowieso toch naar Brussel rijdt. Kunnen jullie even rondvragen. Dit zou voor ons een enorme steun zijn.
  Bij voorbaat dank
  Vriendelijke groeten

  Rosita Allinckx

  • Kurt L'Ecluse

   Ik moet u tot mijn spijt zeggen dat de meeste chauffeurs in de club of nationaal/regionaal transport doen, of de langere afstanden naar Zuid-Frankrijk. En denk niet dat er vrachtwagens leeg van Nederland naar België rijden, er is op die route zoveel werk, dat er nauwelijks lege Belgische of Nederlandse vrachtwagens de grens overgaan.Ik vrees dat wij u niet kunnen helpen, veel succes met het verder zoeken. Ik ga het wel toelaten op de site, en indien er iemand toch dat kan doen, kan hij jullie contacteren.

 13. GODTS GUIDO

  Aan het bestuur
  Met volgende vraag ben ik wel laat , maar ik wil iets begrijpen
  Op welke basis werden de kandidaten geselecteerd om aan de finale van de behendigheid proeven in zolder deel te nemen?

  • Kurt L'Ecluse

   Elke kanidaat is aanwezig geweest op minstens 1 van de voorgaande proeven dit jaar, en wie zich aanbood in Zolder mocht meedoen.
   Wij zijn wel aan het kijken hoe we de mensen kunnen motiveren om meerdere selectieproeven te doen, hoewel dit voor de aanwezigen in Zolder geen probleem was, meer dan 50% van de deelnemers heeft 3 of 4 van de proeven meegedaan.
   Ik hoop dat dit antwoord u de juiste info geeft.
   Het feit is wel dat we niemand persoonlijk uitgenodigd hebben, door omstandigheden, wat een foutje van ons is.

 14. GODTS GUIDO

  Aan het bestuur
  Hierbij deel ik jullie mede dat mijn aansluiting bij BTC per 31 december 2017 ophoud. Dit kwam reeds ter sprake eind vorig jaar. De reden kennen jullie reeds al. Het ga jullie goed!!!!

 15. GODTS GUIDO

  Aan het bestuur
  Mag ik van jullie weten of het gerucht correct is dat het WK van dit jaar door zou gaan in Zolder?
  Is de datum daarvan reeds bekend?
  Graag jullie reacvtie

Leave a comment